новембар 23, 2023
Зашто је наш џин најбољи поклон за вашу фирму?
Ми смо се увек цимали да кидамо када су новогодишњи поклони у питању. Никада нисмо хтели да будемо досадни, већ креативни и инвентивни.
- Сократ, вероватно

До сада смо се јављали једном у пар месеци, а сада, ево и другог блога у истом месецу. Откуд то? Шта сада имамо да најавимо? Можда неки нови укус, од којег ће ваш џин тоник бити другачији? Можда да вам признамо како је наша дестилерија полигон за неку тајну организацију која планира да влада светом? Можда смо нашли неки смешни TikTok видео који хоћемо да поделимо са вама? Углавном, мора да је нека посебна прилика! Мада, можда и можете да закључите неке ствари из наслова.

Прошлог децембра смо вас убеђивали да треба да купите наш џин као поклон, а ове године идемо корак даље. На неки начин, овај текст може да представља наставак тог блога. Можда смо могли да ставимо и поднаслов: Ако сте волели наш трећи блог „Зашто је наш џин идеалан поклон за Нову годину“, обожаваћете наш нови блог са овим насловом. Мада сада неко ово чита и мисли се: „Хеј, ауторе блогова на zlocinikazan.rs, ја немам фирму. Зашто се ово мене тиче?“ Тиче те се, вероватно радиш у некој фирми, или знаш неког ко има фирму и твоја улога је да проследиш овај блог, а за остало ћемо се побринути ми. Ако ништа, остани до краја текста имамо и једну додатну информацију која ће ти можда значити.

 

Али да не дужимо, мислимо да је наш џин одличан поклон за ваше фирме, предузећа, бизнисе, предузетнике, или како год да се зовете. Зашто? Па, зар не мислите да је дошло време да будете нешто креативнији? Да ваше запослене и ваше партнере можда и не занимају календари, оловке, мајице са вашим логом? Зашто се не одлучити за крафт џин, забавног и оригиналног назива, за који сви који су га пробали тврде да је питак, освежавајућ и укусан. Зашто не ићи са овим пићем и овим брендом јер може да се пије на различите начине. Неки га пију соло, а неки га корисите као незаобилазни састојак најразличитијих коктела.
Наравно, сви коктели долазе у обзир. Ту је џин тоник, као најосновнији коктел са џином. Затим, надалеко познати џин соник, коктел који смо ми смислили и чију тајну ћете сазнати ако пристанете на сарадњу са нама (споилер алерт, коктел је плав). Онда негрони, коктел који је идеалан за ове хладне дане, а притом, људи који су пили овај коткел са нашим џином су били додатно изненађени, јер наш класик укус доноси неку нову свежину. Ту су и коктели који су настали у различитим београдским локалима у којима можете наћи наш џин. Коктели попут Идиота или Мандарин Гимлета, и тако даље. Списак дефинитивно постоји.

Надамо се да смо вас убедили да је производ, пре свега, квалитетан, али ово није све. Оно што посебно нудимо за вас је и посебна етикета са вашим логоом. Заправо, о целом дизајну се питате искључиво ви. Ми вам нудимо своју флашу, чеп и џин. Остало је ствар договора. Ви бирате какав је дизајн, да ли желите свој лого, или лого неког партнера, као и да ли хоћете да ставите неку честитку, све је на вама. Поента приче је наше руке, наш материјал, а ви преузмите похвале. Ако вас ништа од овога не привлачи, онда барем можете да наручите пар флаша за новогодишњу прославу предузећа, која само што није.

 

Е сада иде она додатна информација коју сам споменуо пре пар пасуса. Наиме, пошто се ситуација са штрајком поште не побољшава, очекујте ускоро најаву о новом радном времену, која ће вам олакшати куповину нашег џина.