фебруар 13, 2024
Стигао је „Пакет љубави“
Пронађи нове светове и изаткај им небо. И подари им ваздух да живе и да дишу. И наручи Пакет љубави, посебну нову флашу из дестилерије Злочин и казан са јестивим шљокицама!
- Мирослав Мика Антић

Пред вама стоји јубиларни једанаести блог из наше кухиње. И сви који нас редовно читају, знају да се обраћамо само када имамо нешто важно да саопштимо и када је неки много битан повод у питању. А има ли битнијег повода од Дана заљубљених? Додуше, прошли пут када смо се бавили овом темом, на неки начин смо занемарили сам празник, те смо се бавили онима пре и после њега. То је било, на неки начин, упутство за спајање недељу дана пијанства уз наш џин тоник, или џин соду.

 

Овог пута, фокусираћемо се само на тзв. Дану љубави! Спремили смо посебну промоцију за све заљубљене и за оне који се тако осећају. Даме и господо, представљамо вам „Пакет љубави!“

 

И пре него почнемо причу, да рашчистимо неке ствари. Уколико се трудите да водите озбиљан бизнис (вау, само због ове реченице очекујемо позив у подкаст „Бизнис приче“) морате да знате да постоје неке ствари које се зову copyright, односно ауторска права. Нисмо могли да ову промоцију назовемо Кофер љубави, Коктел љубави, нити да испод допишемо да се најбоље мијеша џин и лимунада, јер нисмо сигурни како би на то реаговали Калиопи, Недељко Бајић Баја и Маја Беровић. Мада бисмо им врло радо послали флашу, тако да ако неко има њихов контакт, јавите се! Ако смо то рашчистили, да се вратимо на главну причу.

Дакле „Пакет љубави“ је ту пре свега како бисте спремни дочекали 14. фебруар. Да имате шта да поклоните особи која вам и те како значи. Главни састојак је свакако флаша нашег награђиваног класик џина, али у другом руху. Спремили смо посебну етикету на којој се налази чак 12 шарених срца, а то је 12 срца више од других наших етикета. Ту је и једна посебна порука на дну флаше која гласи: „ти и ја смо створени једно за друго, као џин и тоник“. Не, ово није смислио Алекса Шантић, него баш ми. И реално, нисмо слагали. Џин и тоник једноставно иду заједно. Као Мирко и Славко, као Брена и Боба, као Мујо и Хасо.

 

Али то није све! И не, овде не иде сада нека порука са Top Shop-а где вас ентузијастични глас тера да наручите наш производ у наредних 15 минута не бисте ли добили још нешто. Уз „Пакет љубави“ стижу и јестиве шљокице да обоје ваш џин тоник. Или џин соду. Или џин соник. Или негрони. Добро, можда и не иду баш у негрони, он је онако таман коктел. Ма знате шта, можете да их ставите где хоћете, ваше су. Изгледају много лепо у чаши и долазе у розе и у златној боји. Ове шљокице додају дозу гламура вашем џину, претварајући сваки гутљај у искуство достојно заљубљених душа.

 

А за оне који нису фанови Дана заљубљених, ту су и даље наши остали укуси. Злоџин, Нар и Вишња су још увек на стању, али искрено, боље да пожурите док их још има. Неки су тако предуго чекали да наруче наш одлежали џин и зезнули се, јер га нема више на стању. Али не брините, чим се врати, бићете обавештени.