септембар 21, 2023
Ширимо каталог – имамо нови укус
„Животиње су моји пријатељи, а ја своје пријатеље не једем. Али циркам доста и то баш Злочин и казан џин. И једва чекам да пробам њихов нови укус“.
- Џорџ Бернард Шо

Дуго вам се нисмо обратили у овој форми, али мислимо да је сад прави тренутак. Наш каталог се коначно шири. У претходном блогу смо наговестили како долази нови укус, који је на одређеним такмичењима и фокус групама однео најбољу оцену. Даме и господо, упознајте његово височанство, џин са укусом нара.

Дозволите да прозборимо коју о нашем новом производу. Дакле, опште је познато да је нар пореклом из региона који се протеже од Ирана до северне Индије. Да ли вас онда чуди што нам је толико дуго требало да га избацимо у продају?! Требало је тај нар набрати, очистити, пребацити авионом. Догодовштине са тих летова су посебна прича. Једном смо се, на пример, возили авионом пуном затвореника, па су онда они преузели тај авион. Срећом, наш добар пријатељ Николас Кејџ је реаговао и спасао нас све. Касније смо му направили џин тоник. Свидео му се.

Други назив за нар је мограњ, а латински назив овог плодоносног листопадног грма је Punica granatum. Будући да је пуница синоним за ташту, овде се негде крије фора о таштином осмеху, типа „таштин осмех облепљен експлозивом“. Што се тиче здравствених предности овог воћа, то вероватно знате. Нар побољшава здравље костију, атлетске перформансе, побољшава памћење, има антиинфламаторна својства. Тако да не видимо зашто и наш џин не би имао све то, јер смо за вас користили само најбоље плодове.

ОК, убедили смо вас да наручите боцу нашег новог џина, али сигурно се неко пита зашто нисмо организовали неку промоцију. Ово је још један од начина да вам саопштимо да ће бити и тога. У петак, 22.09, од 18 до 20:30, можете да свратите на Радио Апарат, који се налази Дринчићевој 20. Тамо узгред славимо рођендан, али не морате да носите поклон. Више ћемо ценити ако купите флашу новог џина са наром. Мада, нећемо се много бунити ако решите да обновите ваше залихе Злочин и казан класика.

На самом догађају, љубазно особље, тј. ми, ће вам објаснити све што вас занима о новом производу из нашег каталога. Такође, послужићемо вас и неким пићем. Прецизније џин соником, коктелом, којим су се многи одушевили на различитим догађајима где смо га служили. Пре него што питате, џин соник састав је: најбољи џин, сода, тоник,и blue curacao, чисто да га обоји да подсећа на позанотг плавог јежа, чије име нечемо да спомињемо, да се људи из компаније SEGA не би љутили. А ако баш инсистирате, ОК, направићемо вам и џин тоник или џин соду.

Мислим да вам је све јасно. Петак, Радио Апарат, а ако не стижете, слободно наручите на нашем сајту, или се прошетајте до наше дестилерије у Метохијској 24.