мај 23, 2023
Имамо нови сајт, види бре како је леп и све.
„Промашио сам више од 9.000 шутева у својој каријери. Изгубио сам скоро 300 утакмица. Чак 26 пута ми је било поверено да освојим поене за победу, а ја сам их промашио. Доживео сам неуспех небројено много пута, али управо због тога сам успео. А знате ко је још успео? Дестилерија Злочин и казан, која има скроз нов сајт“.
- Мајкл Џордан

Ово лагано може да буде наш најкраћи блог до сада. Зашто? Па погледате наслов и то је то. Хеј, ћао људи, имамо нов сајт. Крај блога! Међутим, зашто не бисмо искористили прилику да вам кажемо зашто имамо нов сајт, а успут и да вам саопштимо шта се све дешавало у претходна два месеца од како смо се последњи пут обратили у овој форми?

Да ли знате када се интернет први пут појавио у Србији? Има и тачан датум – 28. фебруар 1996. Барем тако каже Википедија. Још од тих давних времена и dial up интернета, имати сајт је била ствар престижа. Сетите се само чувеног хита „Лепа си Памела“ контроверзног Прљавог инспектора Блаже, који је у тој композицији имао стих: „позната у свету, имаш сајт на интернету“. Разумете ту величину и тај луксуз? Имати сајт на интернету!

Да смо зла корпорација чији је циљ да завлада светом, ово не би био добар тренутак да вам кажемо како правимо нови сајт не би ли смо узели ваше податке и тиме увећали проценат успешности остваривања тог циља. Али је добар тренутак да вам кажемо да смо направили нов сајт како бисмо побољшали ваш кориснички доживљај. Лепо пише у сегменту „О нама“ – ту смо да некоме од вас улепшамо тренутак, дан или живот својим производима. А реално, када уђете на нови сајт, не знамо како ћете издржати да не наручите наш џин. Погледајте те боје, те лепе слике, ту прегледност. Чињенично стање је да ће делом и због овог сајта, наш џин постати омиљени састојак вашег џин тоник коктела.

ОК, можда мало претерујемо, али сложићете се да нам је сајт сада доста прегледнији. Имате у горњем левом ћошку све што вас занима, а десно вам је „корпа“, део сајта где ћете, надамо се, провести највише времена. Неко циничан би овде напоменуо да стално причамо о производима у множини, а да се у сегменту „џин“ и даље налази само наш Класик, џин са аромом лимуна. За нестрпљиве имамо ексклузиву. Наш каталог само што се није проширио. Долази нови укус, који је на одређеним такмичењима и фокус групама био боље оцењен од самог Класика. Знамо да звучи сулудо. Како неки џин може да буде бољи од овог садашњег који је савршен?!

Рекли смо да бисмо највише волели да вас видимо на „корпа“ сегменту сајта, али немамо ништа против ни да се спустите скроз доле и да кликнете на дугме „Follow on Instagram“. Оно ће вас директно упутити на наш Инстаграм профил, где можете да нас запратите. Тамо можете видети да заправо уопште нисмо били лењи претходна два месеца. Посетили смо неколико догађаја и оставили јако добар утисак. А ту су и локали, кафићи и ресторани где можете наручити наш џин.

Од нашег последњег блога, наш џин је ушао у „Red Bar“ у Скадарлији, у оближњи „Riddle Bar“, у ресторан „Endorfin“ у Браће Југовића и ресторан „Kapetanija 1908“ у Земуну. Као и на примеру „Ljubimca“ у Цетињској, где имате коктел „Идиот“ прављен са нашим џином, тако је у „Riddle Bar“-у, посебна препорука коктел „Mandarin Gimlet“. А где год да наручите џин тоник, или џин соду у неком од ових места – нећете зажалити.

Е сада можемо да завршимо, као што смо рекли на почетку. Имамо нов сајт, крај блога!