новембар 23, 2022
Нисмо само на интернету 
"Одавно сам запазио да успешни људи ретко седе и чекају да им се ствари дешавају. Они изађу и десе се стварима. Тако да, ако сте успешни, изађите и купите Злочин и казан џин.  "
- Леонардо да Винчи 

Ко би рекао? Фирма постоји скоро три месеца, а и даље се нисмо самоуништили. И не само то, већ можемо са поносом да кажемо да иза себе имамо велики број задовољних корисника. Толико задовољних да су више пута наручили наш производ, јер је баш он прави за њихов кућни џин тоник или џин соду. Додуше, јесте гомила вас наручила џин преко сајта, али има и оних који су за Злочин и казан чули на лицу места, док су посећивали неки од догађаја, да не кажем „eventova“, на којима смо имали штанд.

Откуд ми тамо? 

Одговор на ово питање је јако једноставан. Као друштво смо стално причали о томе да би ваљало посетити неку прасијаду, кобасицијаду, купусијаду, ракијаду, гулашијаду и тако даље. Наравно, ти договори би се углавном изјаловили, стога је отварање дестилерије била добра прилика да се споји лепо и корисно. Одемо, поједемо, попијемо и за појас заденемо, али понесемо и свој крафт џин, да људи могу да пробају и купе коју флашу.

Да ли морам да купим флашу? 

Да, мораш, и баш је безвезе што уопште постављаш тако питање?! Шалимо се, наравно да не мораш. На теби је да дођеш на наш штанд, јавиш се и кажеш – вау, како супер и духовито име (изненадили бисте се колико се ово пута заправо догодило). Затим следи дегустација. Бираш да ли хоћеш чист џин, џин тоник, или џин соду. И то не плаћаш. Али пошто никада ниси попио бољи џин, онда ти је глупо да не купиш флашу. Тако да ако се вратимо на твоје питање, да, ипак мораш да купиш флашу!

Где сте били до сад? 

Баш су добра питања, ти имагинарни, потенцијални корисниче нашег џина. Прво смо били на Good Food & Wine Фестивалу „Звезда Београда“. Не бих да се хвалим, али тамо смо чак добили и специјално признање за иновативност у лансирању бренда. Потом смо били на Међународном фестивалу „Ракија и Ракијаши“ у Панчеву. Тамо нисмо освојили награду, али смо зато добили највише оцене у различитим категоријама од стране уважене оцењивачке комисије. И на крају смо били на футошкој „Купусијади“. Тамо нисмо добили ништа, али смо барем јели добар купус.

Који је следећи „event“ 

Следећи догађај на којем нас можете наћи је 16. Сајам етно хране и пића, који ће бити одржан на Београдском сајму у Хали 3. Одржава се од 24. до 27. новембра. По мојој рачуници то је четири дана, тако да немаш изговор да не дођеш. Нема чак ни оног: „Јао дошао бих, али тај и тај ме нервира јер ми није позајмио лист из блока број 5 у четвртом разреду“ – сваког дана ће на штанду бити неко други, пошто нас у фирми има између 10 и 160.

Тако да свратите на наш штанд ако сте у пролазу. Ако сте којим случајем спречени, обилазићемо ми још различитих сајмова и фестивала, па се видимо тамо. Препознаћете нас по добром џину.